Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Huulirasvat

/

Bardot. Huulirasva Hopea
Bardot. Huulirasva Hopea
Bardot. Huulirasva Hopea
Bardot. Huulirasva Hopea

hi!dea™

BARDOT. Huulirasva

146971

Bardot-huulirasva on tyylikäs mainos- ja yrityslahja. Metallinsävyinen ABS-kotelo suojaa kosteuttavaa huulirasvaa. Kompakti kuutiomuotoilu mahtuu taskuun. Tampopainatuksella saat logosi näkyville. Viralliset tiedot 14 kielellä. Koko: 32x32x32mm. Väri: harmaa. Ihanteellinen liikelahja, joka kulkee mukana arjessa ja matkoilla.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Hopea

Bardot. Huulirasva Hopea

Määrä

kpl

551,46 €

Bardot huulirasva yrityksen logolla mainoslahjana

Käytännöllinen huulirasva BARDOT on erinomainen mainoslahja yrityksille, yhdistyksille ja tapahtumiin. Huulirasva sopii erinomaisesti jaettavaksi messuilla, seminaareissa ja muissa tilaisuuksissa. Kätevä huulirasva kulkee helposti mukana taskussa tai laukussa, ja se on aina saatavilla kun huulet kaipaavat kosteutusta. BARDOT-huulirasva on myös näyttävä tapa tuoda esiin yrityksen logoa ja brändiä.

Bardot-huulirasva vahvistaa yrityskuvaa laadukkailla mainoslahjoilla

BARDOT-huulirasva on tyylikäs ja kompakti mainoslahja, joka suojaa huulia kuivumiselta. Metallinvärinen ABS-muovikotelo kestää kulutusta, ja 32x32x32 mm koko mahtuu taskuun. Tampopainatuksella saat yrityksesi logon näkyville jopa 9980,01 cm2 alalle. BARDOT-huulirasva on monikielisine tuotetietoineen ihanteellinen valinta eurooppalaisille markkinoille tähtäävälle yritykselle.

Huulirasvan tampopainatus - brändää tuotteesi tyylikkäästi

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäällä BARDOT-huulirasvalla. Painata logosi tai iskulauseesi tuotteeseen ja valitse väritys yritysilmeeseesi sopivaksi. Tämä laadukas mainoslahja sopii erinomaisesti jaettavaksi tapahtumissa ja messuilla, vahvistaen yrityksesi näkyvyyttä. BARDOT-huulirasva on käytännöllinen lahja, joka muistuttaa asiakkaitasi yrityksestäsi päivittäin. Tilaa omalla painatuksella varustetut huulirasvat jo tänään!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi