Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Kynät

/

Metallikynät

/

Bambuosoitinkynä Ruskea
Bambuosoitinkynä Ruskea
Bambuosoitinkynä Ruskea
Bambuosoitinkynä Ruskea
Bambuosoitinkynä Ruskea
Bambuosoitinkynä Ruskea

Bambuosoitinkynä

125444

Bambuinen kosketuskynä kuulakärjellä ja osoitinkärjellä. Ympäristöystävällinen ja tyylikäs valinta yrityksille. Kaiverrettavissa laserilla tai painettavissa tampopainatuksella. Koko 13,6 cm x 1,1 cm. Musteen väri musta. Valmistettu bambusta ja ruostumattomasta teräksestä. Painoa vain 10 g. Täydellinen mainos- tai yrityslahja, joka viestii vastuullisuutta ja laatua.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Ruskea

Bambuosoitinkynä Ruskea

Määrä

kpl

420,00 €

Bambuosoitinkynä yrityksen logolla varustettu laadukas mainoslahja

Bambuosoitinkynä sopii täydellisesti ympäristötietoiselle yritykselle lahjaksi asiakkaille, henkilöstölle tai yhteistyökumppaneille. Tyylikäs ja monikäyttöinen kynä on oiva valinta niin toimistoon, kotiin kuin matkallekin. Luonnonmukainen bambu tekee kynästä ekologisen valinnan jokapäiväiseen käyttöön. Kestävä ja käytännöllinen bambuosoitinkynä on erinomainen liikelahja, joka viestii yrityksen arvoja ja jättää positiivisen muistijäljen saajalle.

Bambuosoitinkynät vahvistavat yrityksen ympäristövastuullista imagoa

Bambuosoitinkynä on ekologinen ja tyylikäs valinta yrityksesi mainoslahjaksi. Kynän integroitu osoitinkärki mahdollistaa sujuvan kosketusnäytön käytön, ja laadukas kuulakärki takaa miellyttävän kirjoituskokemuksen. Kestävästä bambusta ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kynä on kevyt ja kompakti, joten se kulkee vaivatta mukana. Personoi kynä yrityksesi logolla ja anna lahja, joka edustaa vastuullisuuttanne.

Bambu-kuulakärkikynään yksilöllinen kaiverrus tai tampopainatus

Bambuosoitinkynä – ekologinen valinta yrityksesi logolla ja värityksellä. Tämä tyylikäs kynä toimii sekä kosketusnäytöllä että paperilla, ja siihen voidaan lisätä yrityksesi iskulause tai mainosviesti laserkaiverruksella tai tampopainatuksella. Korosta brändiäsi ja viesti ympäristötietoisuudesta bambuosoitinkynällä, täydellinen promootiotuote tapahtumiin ja lahjaksi asiakkaille. Tilaa omalla painatuksella jo tänään!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi