Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Elektroniikka

/

Älypuhelintarvikkeet

/

Aktiivisuusranneke Keep Fit Oranssi
Aktiivisuusranneke Keep Fit Oranssi
Aktiivisuusranneke Keep Fit Oranssi
Aktiivisuusranneke Keep Fit Oranssi
Aktiivisuusranneke Keep Fit Oranssi
Aktiivisuusranneke Keep Fit Oranssi

Aktiivisuusranneke Keep Fit

159496

Seuraa aktiivisuuttasi, poltettuja kaloreita ja unirytmiä tyylikkäällä Keep Fit -aktiivisuusrannekkeella. OLED-näytöltä näet edistymisesi, ja ilmaisen sovelluksen avulla voit tarkastella tuloksiasi helposti. Jopa 5 päivän valmiustilalla varustettu ranneke on valmistettu kestävästä TPE-materiaalista. Saatavana oranssina, mukana Bluetooth-yhteys. Ota askel kohti terveellisempää elämäntapaa Keep Fit -aktiivisuusrannekkeella!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Oranssi

Aktiivisuusranneke Keep Fit Oranssi

Määrä

kpl

23,25 €

Aktiivisuusranneke Keep Fit yrityksen mainoslahjaksi aktiiviseen elämäntapaan

Aktiivisuusranneke Keep Fit on monipuolinen apuväline aktiiviseen elämäntapaan. Ranneke soveltuu erinomaisesti urheiluun, kuntoiluun ja jokapäiväiseen hyvinvoinnin seurantaan. Seuraa helposti askeleita, poltettuja kaloreita ja unirytmiä ranteessasi. Aktiivisuusranneke on loistava lahja niin itselle kuin läheisille, jotka haluavat panostaa hyvinvointiinsa. Ota askel kohti terveellisempää elämää aktiivisuusrannekkeen avulla.

Aktiivisuusranneke Keep Fit - työhyvinvointia älypuhelintarvikkeilla

Keep Fit -aktiivisuusranneke on innovatiivinen mainoslahjaidea, joka edistää terveellistä elämäntapaa. Ranneke seuraa aktiivisuutta, kaloreita ja unta OLED-näytöllä ja ilmaisella sovelluksella. Yhteensopiva iOS 8.1 ja Android 4.4 tai uudempien kanssa. Jopa 5 päivän valmiustila ja kevyt TPE-materiaali takaavat käyttömukavuuden. Yrityksesi logo laserkaiverrettuna tai tampopainettuna rannekkeen pintaan takaa näkyvyyden.

Aktiivisuusrannekkeen yksilöinti tampo- ja laserpainatuksella

Tehosta brändinäkyvyyttäsi aktiivisuusrannekkeella Keep Fit! Painata yrityksesi logo näyttävästi rannekkeeseen ja valitse väritys brändi-ilmeeseesi sopivaksi. Ilahduta asiakkaitasi ja henkilöstöäsi laadukkaalla liikelahjalla, joka kannustaa terveellisiin elämäntapoihin. Aktiivisuusranneke Keep Fit – askel kohti hyvinvointia ja näkyvyyttä. Tilaa omasi jo tänään ja anna brändisi loistaa ranteissa!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi