Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Avaimenperät

/

Access P5 -avaimenperä
Access P5 -avaimenperä
Access P5 -avaimenperä
Access P5 -avaimenperä

Unbranded

Access P5 -avaimenperä

134846

Access P5 -avaimenperä on tyylikäs ja käytännöllinen mainos- tai yrityslahja. Kirkas muovinen avaimenperä metallirenkaalla ja tulostettavalla paperinsertillä. Valmistettu Euroopassa laadukkaista materiaaleista. Tilaa omalla painatuksella varustetut avaimenperät ja vahvista yrityksesi brändiä. Ihanteellinen lahja asiakkaille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneille.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Kirkas läpinäkyvä

Access P5 -avaimenperä

Määrä

kpl

247,50 €

Access P5 -avaimenperä yrityksen logolla mainoslahjaksi asiakkaille

Access P5 -avaimenperä on kätevä mainoslahja, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin. Sitä voidaan jakaa messuilla, tapahtumissa ja asiakastilaisuuksissa. Avaimenperä on erinomainen tapa pitää yrityksen logo ja brändi esillä päivittäin. Se on käytännöllinen lahja niin henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille kuin asiakkaillekin. Kirkas ja tyylikäs avaimenperä on helppo kiinnittää avaimiin, laukkuihin tai vaikka kulkukortteihin.

Access P5 -avaimenperä vahvistaa brändiä tehokkaasti

Access P5 -avaimenperä on laadukas ja kestävä mainoslahja, joka on valmistettu kirkkaasta GPPS-muovista ja paperista Euroopassa. Avaimenperässä on metallinen avainrengas ja tilaa 3,5 cm x 2,4 cm kokoiselle tulosteelle, joka voidaan painaa litho- tai digipainatuksella. Access P5 -avaimenperä on kevyt ja kompakti ratkaisu yrityksen brändin näkyvyyden lisäämiseen avainten mukana kulkevassa mainoslahjassa.

Avaimenperän painatusmahdollisuudet - litho, digipaino ja full color

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäällä Access P5 -avaimenperällä. Painata logosi ja iskulauseesi kirkkaalle muoville, joka sopii saumattomasti yrityksesi väreihin. Tämä laadukas mainoslahja on täydellinen valinta tapahtumiin ja asiakaskohtaamisiin. Korkealaatuinen valmistus takaa kestävyyden ja näyttävyyden. Vahvista yrityksesi näkyvyyttä ja jää asiakkaiden mieleen Access P5 -avaimenperällä.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi