Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Elektroniikka

/

Älypuhelintarvikkeet

/

5w Langaton Latausalusta Vehnänoljesta Khaki
5w Langaton Latausalusta Vehnänoljesta Khaki
5w Langaton Latausalusta Vehnänoljesta Khaki
5w Langaton Latausalusta Vehnänoljesta Khaki
5w Langaton Latausalusta Vehnänoljesta Khaki
5w Langaton Latausalusta Vehnänoljesta Khaki

5W langaton latausalusta vehnänoljesta

124699

5W langaton latausalusta vehnänoljesta - ekologinen valinta langattomaan lataukseen. Valmistettu vehnäkuidusta ja ABS-materiaalista. Sopii kaikille QI-yhteensopiville laitteille, kuten uusimmille Android- ja iPhone-puhelimille. Silikonirengas estää liukumisen latauksen aikana. LED-merkkivalo ilmaisee latauksen. Sisältää 50cm micro USB -kaapelin. Tuotteen mitat: 1 x ø 7 cm. Ihanteellinen mainos- tai yrityslahja.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Khaki

5w Langaton Latausalusta Vehnänoljesta Khaki

Määrä

kpl

519,00 €

Vehnänoljesta valmistettu 5W langaton latausalusta yrityksen mainoslahjaksi älypuhelintarvikkeisiin

Langaton latausalusta on kätevä ratkaisu älypuhelimien, tablettien ja muiden langattomien laitteiden lataamiseen kotona, toimistolla ja matkustaessa. Vehnänoljesta valmistettu latausalusta sopii erinomaisesti ekologisista vaihtoehdoista kiinnostuneille käyttäjille. Silikonirengas pitää laitteen tukevasti paikoillaan latauksen aikana. Langaton latausalusta on erinomainen valinta mainoslahjana yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen ja henkilöstölleen käytännöllisen ja ympäristöystävällisen tuotteen.

Vehnäolkilaturit yrityksen ympäristövastuullisena mainoslahjana

5W langaton latausalusta vehnänoljesta tarjoaa ekologisen ja tyylikkään tavan ladata QI-yhteensopivat älypuhelimet. 30% vehnäkuitua sisältävä materiaali yhdistettynä ABS-muoviin tekee latausalustasta kestävän ja ympäristöystävällisen valinnan. Silikonirenkaan ansiosta puhelin pysyy tukevasti alustalla, ja LED-merkkivalo ilmaisee latauksen tilan. Kompakti koko ja tyylikäs ruskea väri sopivat erinomaisesti yrityslahjaksi, joka viestii vastuullisuutta ja innovatiivisuutta.

Langattoman laturin painatus vehnäkuidusta valmistetulle alustalle

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi 5W langattomalla latausalustalla, joka on valmistettu kestävästä vehnänoljesta. Painata logosi tai iskulauseesi laturiin tampopaino-tekniikalla ja valitse väritys, joka sopii yrityksesi ilmeeseen. Tämä laadukas ja ympäristöystävällinen liikelahja sopii erinomaisesti jaettavaksi tapahtumissa ja messuilla. Osoita, että yrityksesi on ajan hermolla ja välittää asiakkaistaan.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi