Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Elektroniikka

/

Älypuhelintarvikkeet

/

4.000 Mah Ohut Varavirtalähde Kivihiilen, Valkoinen
4.000 Mah Ohut Varavirtalähde Kivihiilen, Valkoinen
4.000 Mah Ohut Varavirtalähde Kivihiilen, Valkoinen
4.000 Mah Ohut Varavirtalähde Kivihiilen, Valkoinen
4.000 Mah Ohut Varavirtalähde Kivihiilen, Valkoinen
4.000 Mah Ohut Varavirtalähde Kivihiilen, Valkoinen

4.000 mAh ohut varavirtalähde

124793

4 000 mAh:n ohut varavirtalähde alumiinirungolla tarjoaa luotettavaa lisävirtaa liikkeellä oleville. Korkealaatuinen litiumpolymeeriakku, on/off-painike ja latauksen indikaattori takaavat helppokäyttöisyyden. Tyylikäs harmaa väri sopii jokaiseen tyyliin. Läpinäkyvä lahjapakkaus tekee tuotteesta täydellisen yrityslahjan. Monipuoliset painatusmahdollisuudet, kuten laserkaiverrus ja digipainatus, mahdollistavat yksilöllisen brändäyksen. Tehokas 5 V/1 A:n lähtöteho ja mukana tuleva mikroUSB-johto.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Kivihiilen, valkoinen

4.000 Mah Ohut Varavirtalähde Kivihiilen, Valkoinen
4.000 Mah Ohut Varavirtalähde Hopeanvärinen, Valkoinen
4.000 Mah Ohut Varavirtalähde Musta, Valkoinen
4.000 Mah Ohut Varavirtalähde Punainen, Valkoinen
4.000 Mah Ohut Varavirtalähde Sininen, Valkoinen

Määrä

kpl

595,20 €

4000 mAh ohut varavirtalähde yrityksen logolla älypuhelimille

Ohut varavirtalähde on kätevä ratkaisu älypuhelimen lataamiseen liikkeellä ollessa. Taskuun mahtuva lisäakku sopii erinomaisesti työmatkalle, festareille tai vaellukselle. Varavirtalähde on mainio mainostuote yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen ja henkilöstölleen käytännöllisen liikelahjan. Tyylikäs alumiinirunko tekee tuotteesta laadukkaan, ja siihen on helppo lisätä yrityksen logo esimerkiksi laserkaiverruksella.

Varavirtalähteet lisäävät yrityksesi näkyvyyttä ja arvoa

Tehokas 4 000 mAh:n alumiininen varavirtalähde pitää älypuhelimesi toiminnassa pitkään. Ohut muotoilu ja kevyt rakenne tekevät siitä täydellisen mainoslahjan yrityksille. Laadukas litiumpolymeeriakku, on/off-painike ja latauksen indikaattori varmistavat helppokäyttöisyyden. Korkealaatuinen painatus takaa yrityksesi logon näkyvyyden. Läpinäkyvä lahjapakkaus lisää luksuksen tuntua. Monipuoliset liitännät takaavat yhteensopivuuden eri laitteiden kanssa.

Varavirtalähteiden painatusmahdollisuudet yrityksille ja kuluttajille

Tehosta yrityksesi näkyvyyttä tyylikkäällä 4 000 mAh:n varavirtalähteellä, johon voit painattaa logosi ja iskulauseesi. Valitse brändiisi sopivat värit ja anna laadukkaan litiumpolymeeriakun pitää älylaitteesi toiminnassa. Ihanteellinen promootiotuote messuille, tapahtumiin ja lahjaksi. Osoita asiakkaillesi, että yrityksesi on aina valmiina lataamaan heidän menestystään!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi