Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Kynät

/

Lyijykynät

/

25 Cm Timpurin Kynä Valkoinen
25 Cm Timpurin Kynä Valkoinen
25 Cm Timpurin Kynä Valkoinen
25 Cm Timpurin Kynä Valkoinen
25 Cm Timpurin Kynä Valkoinen

25 cm timpurin kynä

124469

25 cm timpurin kynä on täydellinen mainos- tai yrityslahja rakennusalan ammattilaisille. Valkoiseen puiseen kynään on painettu musta astejako, joka helpottaa mittaamista työmaalla. Kynä on kevyt ja kestävä, joten se kulkee kätevästi mukana. Tampopainatuksella saat yrityksesi logon näkyvästi esille. Tilaa nyt ja anna lahjaksi laadukas ja käytännöllinen timpurin kynä!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

25 Cm Timpurin Kynä Valkoinen

Määrä

kpl

530,00 €

25 cm timpurin kynä yrityksen logolla rakennusalan mainoslahjaksi

Timpurin kynä on monikäyttöinen mainoslahja rakennusalan ammattilaisille, harrastajille ja opiskelijoille. Kynä soveltuu mittaamiseen, merkitsemiseen ja luonnosteluun työmaalla, verstaalla tai luokkahuoneessa. Mainoslahjaksi timpurin kynä on käytännöllinen valinta yrityksille, jotka haluavat näkyvyyttä rakennusalan tapahtumissa, messuilla ja asiakastilaisuuksissa. Timpurin kynä on pitkäikäinen ja toimiva liikelahja, joka muistuttaa saajaa yrityksestäsi joka käyttökerralla.

Timpurin kynät yrityksesi näkyvyyden parantamiseen

25 cm pitkä timpurin kynä on näyttävä ja käytännöllinen mainos- tai yrityslahja. Valkoinen puinen kynä on varustettu mustalla painetulla astejaolla, joka helpottaa mittaamista. Kynän koko on 25 x 1 x 0,6 cm ja paino vain 11 grammaa. Yrityksen logo on mahdollista painattaa kynään tampopaino-menetelmällä. Laadukas ja monikäyttöinen timpurin kynä on erinomainen tapa vahvistaa yrityskuvaa ja jättää positiivinen muistijälki.

Lyijykynän painatus yrityksen logolla tai tekstillä

Timpurin kynä logopainatuksella - täydellinen mainoslahja yrityksesi brändäykseen! Lisää logosi, iskulauseesi tai mainoslauseesi kynään tampopainatuksella ja hyödynnä yrityksen värejä. Kestävä puinen kynä sopii erinomaisesti messuille, tapahtumiin ja asiakastilaisuuksiin. 25 cm pitkä kynä asteikoilla on käytännöllinen lahja, joka muistuttaa yrityksestäsi päivittäin. Vahvista brändiäsi tyylikkäästi räätälöidyllä timpurin kynällä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi