Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Toimisto

/

Hiirimatot

/

10w Hiirimatto Ja Langaton Latausteline Korkista Ruskea
10w Hiirimatto Ja Langaton Latausteline Korkista Ruskea
10w Hiirimatto Ja Langaton Latausteline Korkista Ruskea
10w Hiirimatto Ja Langaton Latausteline Korkista Ruskea
10w Hiirimatto Ja Langaton Latausteline Korkista Ruskea
10w Hiirimatto Ja Langaton Latausteline Korkista Ruskea

10W hiirimatto ja langaton latausteline korkista

152793

10W hiirimatto ja langaton latausteline korkista - tyylikkäästi yhdistää toimivuuden ja ympäristöystävällisyyden. FSC-sertifioitu korkki, kierrätetty TPE ja QI-yhteensopiva langaton lataus tekevät tästä täydellisen valinnan moderniin toimistoon tai kotiin. Hiirimatto, puhelinteline ja laturi samassa paketissa - kätevä ratkaisu arjen helpottamiseen. Tilaa omasi jo tänään!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Ruskea

10w Hiirimatto Ja Langaton Latausteline Korkista Ruskea

Määrä

kpl

507,00 €

10W korkkinen hiirimatto ja langaton latausteline yrityksen logolla

Tyylikäs korkkinen hiirimatto langattomalla latauksella toimii ergonomisena työtilana toimistossa ja kotona. Monikäyttöinen matto sopii hiiren alustaksi ja puhelimen lataamiseen. Luonnonmukainen korkki tuo lämpöä sisustukseen. Erinomainen lahja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Helpota arkeasi ja nauti työskentelystä korkkisen hiirimattolataustelineen kanssa.

10W korkkinen hiirimatto langattomalla latauksella yrityksesi näkyvyyden lisäämiseksi

Tämä 10W hiirimatto ja langaton latausteline korkista on täydellinen mainoslahjaidea yrityksille. FSC-sertifioitu korkki ja kierrätetty TPE-materiaali takaavat ympäristöystävällisyyden. Qi-yhteensopiva laturi mahdollistaa nopean latauksen useimmille älypuhelimille. Monikäyttöinen tuote toimii sekä hiirimattona että puhelintelineenä, ja sen kompakti koko (20.5 x 8.8 x 7.9 cm) sopii erinomaisesti työpöydälle. Korkealaatuinen laserkaiverruksella toteutettu yritysilme tekee tuotteesta tyylikkään mainoslahjan.

Hiirimaton ja puhelintelineen painomahdollisuudet korkkipinnalle

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi FSC-sertifioidulla korkkisella 10W langattomalla lataavalla hiirimatolla. Painata logosi tai iskulauseesi CO2-kaiverruksella tai laserilla, ja valitse väritys yrityksesi ilmeen mukaisesti. Täydellinen lahja asiakkaillesi ja henkilöstöllesi - toiminnallinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu, joka pitää yrityksesi näkyvillä joka päivä. Tilaa omasi nyt ja anna brändisi loistaa!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi